CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Doakan Kami Berkekalan

Daisypath Anniversary tickers

Ikatan Sah...Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Menarik Disini




Monday, November 19, 2012

Completekan barang VS Kehendak je lebih..

Wah dah seminggu rupanya x update blog, heheh mentang2 cuti seminggu, blog pown bercuti seminggu jugak larh. Baru je balik dari Penang berjumpa hubby di sana...
See dah sarat 8 bulan masih boleh berjalan jauh2.... Hubby x bape nak kasi... dah isteri dia ni tetap degil ngan keputusan itu...heheh... Rasa badan larat lagi, apa salahnya kan kan....

Xmau cite pasal kat Penang... cite pasal baby gak best hahaha.... over eksaited!!! okeh
Aku sebenarnya x sabar nak menunggu akhir bulan ni, ada Maternity & Children Ekspo @ Midvalley kl... yahoo!!! Opkoslah nak completekan apa2 barang yang masih belum ada... terutamanya set elektrik breastpump n botol susu baby.....Teruja nak menunggu detik itu...

Jom kita serbu!!!

Sekarang ni pun dah macam2 barang baby yang aku nak, setiap ari asyik bertambah je wishlist aku.... Aku tau menda tu bukan satu keperluan tapi biasalah dah namanya perempuan... nafsu lebih... Apepun aku akan gunakan duit aku sendiri untuk memuaskan kehendak ati aku ni... Dun worry yer hubby sayang ;)

Target aku nak rembat!!!!!

FISHER PRICE PORTABLE ROCKER
Baru je ushar menda alah ni kat FB  Sya&Nas Kiddies StoreSangat menarik dan aku rase harga dia murah sikit berbanding tempat lain, RM210 termasuk post... Kalo korang ade tau kat mane lagi murah jangan larh malu2 share ngan aku yer....

Set tilam kekabu Little Dje pun aku berkenan.. Memandangkan aku dah beli set tilam tuk mybaby... jadi cuci mata n telan air liur sendiri jela... nak buat ape tilam banyak2 kan?? (sedapkan ati huhu).

Tetiba teringat baju baby belum dobi....!!! huhu... tunggu mood rajin sampai dulu...
Minggu ni dah masuk 33minggu... Alhamdulillah.... ;)





8 Sudi Tinggal Jejak Di Sini...TQ dari Zura:

Ryn

macam nak pegi juagk lahhhhhhhh.....nak beli breastpump...x dek lagi...hihi...

Hana Soffelia

bila ada baby kan, macam2 nak beli. Hana pun gtu. Blh je zura kita berbelanja, janji ikut kemampuan and keperluan. ye dak? hehe

eMMe

Salam Zura, dah 33 minggu ek... camner kesihatan okey? mudah2an la hendaknye yea!
akak tunggu masa
berdebo ni..
doakan akak dik!
akak redha ape pun yg Allah berikan...
kene la kite hadapi dengan kuat n tabah...
InsyaAllah...
jumpe lagi nnt... blog akak maybe cuti lame gak pas ni...

RedRose

been there, done dat. I pun dulu macam you tau. becareful yang, sumtimes kita terlebih berbelanja. I penah beli bed cage baby tapi guna like a week aje. da rest, my dotter tido dgn I sekatil. T__T

My Life's Journey

salam pekenalan dari umi (^_^).. dah 8 bulan dah dear ..tak lama lagi tu ..waaaaaaaaaa

bestnya kalau ada sale besar besaran ni ..kat tempat umi tak de pulak sale mcm nie uuuuu

My Life's Journey

Trm kasih krn singgah (^_^) ..muah2!!

MyraQhairel

dulu nak beli rocker gak...tapi last2 tak beli...syahmi pon jenis tido bawah jer..tepuk tepuk then tido...klu boleh ajar yg senang..awak ajar jerr...try n error k biler dia dah kuar nanti..

AZNIAL RAHMAT

PERMANENT DOCTOR NEEDED - URGENT !!!

We are Owner and Operator a General Practice (GP) Clinic in Bandar Sungai Long, Bangi and Putrajaya (Presint Diplomatik - Klinik Pakar KASIH).

We are looking for a dedicated Medical Officer Requirements at Bandar Sungai Long Clinic:-
Lady doctor
MBBS or equivalent from a recognized institution approved by Ministry of Health Malaysia
Possess valid Annual Practicing Certificate
Registered with Malaysia Medical Council
Minimum 2 years working experience in Obstetric & Gynecology
Attended an Obstetric Life Saving Skill
Attended A Neonatal Resuscitation Program
Working hours negotiable with minimum on-call
Very attractive salary RM7,000 (starting)
Kindly please send to recommend CV to: aznial@gmail.com

Clinic information:-

PUSAT RAWATAN SUNGAI LONG
NO. 12 JALAN SL 1/13
BANDAR SUNGAI LONG
43000 KAJANG
SELANGOR
TEL / FAX: 03-90114833

Post a Comment