CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Doakan Kami Berkekalan

Daisypath Anniversary tickers

Ikatan Sah...Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Menarik Disini




Sunday, May 8, 2011

Ada apa dengan 8 Mei...

As'salam...hi all...
Happy weekend...semoga hari ini memberi rahmat kepada kita semua.. =p

Ada ape dengan 8 Mei?

~ 26 tahun lalu lahirnya seorang puteri yang comel, cute miut (boleh tahanla hehe) yang diberi nama Tengku Nur Maizura...Hari ini dia telah pun dewasa dan melalui luki2 kehidupan dengan tenang.

~Terima Kasih pada orang2 tersayang , keluarga, kawan2 yang x lupe ulangtahun kelahiran saya... Buat Kak Ateq, terima kasih gift yang comel n menyelerakan itu hehe..

~Hari ini juga jadi detik bahagia buat ibu2 kerana hari ini kita meraikan hari ibu sedunia...Selamat Hari Ibu buat ibu tersayang Maznah Ngah.. Terima Kasih ma, dengan pengorbanan dan kasih sayang, anakmu ini menjadi insan yang baik2...Insyaallah..

~ Selamat hari ibu buat blogger2...yang sudah bergelar ibu =)







* Hari ini saya pergi ke tasik titiwangsa...kononya nak erobik...sampai sana nampak dah penuh orang dengan baju merah...Rupanya ada even walk for Fun...dengan slogan "Healthy Heart, Happy Woman"...soronok dapat join aktiviti sihat begini... =)

* Sori xde gambar...lupa nak bawa kamera, kalau x boleh cuci2 mata hehe...

5 Sudi Tinggal Jejak Di Sini...TQ dari Zura:

Sekamar Rindu

salam..

betapa besarnya kasih dan sayang ibu pada kita...
selamat hari ibu...

* folo ur blog.

Cik Ina minat Do do Cheng

Zurae tima kacih wish makcik.ooo bahagianya diri hari ibu adalah harijadi zurae gak, mesti seluruh Malaysia menyambut harijadi zurae. ekekek

Selamat harijadi yang ke 26tahun, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.

Zurae

Sekamar Rindu :

Ye selamat hari ibu buat semua...

thanx ye...nanti i jalan2 kat blog u...

Zurae

Cik Ina

Terima Kasih cik ina.. rasa bertuah sgt...
Tapi kesian la mu future husband...saya nak tuntut 2 hadiah (besday n mother day hehe)...

cikceriacorner

eppy belated besday dik...eppy always..heheh

Post a Comment