CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Doakan Kami Berkekalan

Daisypath Anniversary tickers

Ikatan Sah...Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Menarik Disini




Thursday, October 18, 2012

Soal Wanita ~ Susu Ibu

Just nak share program yang menarik di TV Alhijrah untuk ditonton semua orang khususnya yang bergelar Wanita.....

Wanita diluar sana, tak kisah la sudah berkahwin or belum, untuk minggu ni program Soal Wanita membincangkan topik mengenai "Susu Ibu". Kita semua mesti ambil tahu kepentingan/khasiat susu ibu ni....
Kalau nak cerita disini memang panjang lebar la... jadi apa kata luangkan sedikit masa tonton program ni..

Program Soal Wanita (Tv Alhijrah) Astro Channel 114...
Tajuk : Susu Ibu
Waktu : Sabtu , 20 Oktober 2012, Jam 12.00 tengahari.

Chewah promote abis!!!! hahaha.... Aku x dapat apa2 pun....;)

Just Sharing!!!


// Sempat nengok rakaman dorang baru2 ni, tetamu jemputan Dynaz sangat cantik okeh!. Siapa kate ibu2 ni tidak boleh bergaya....




2 Sudi Tinggal Jejak Di Sini...TQ dari Zura:

fifi tiez

Bf sgt mcabar tau.even bru sminggu lbh bf..i dah trasa btp susahnya.tp i pun dah nmpk kebaikan susu ibu kat bby i.. :)

Hana Soffelia

Nanti Zura akan rasa feeling BF anak sendiri. hehe From that feelin and kita tau begitu bnyak kebaikan breastmilk membuatkan kita berusaha sungguh2 nk bg ebm utk baby walaupun bekerja.
^_^

Post a Comment