CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Doakan Kami Berkekalan

Daisypath Anniversary tickers

Ikatan Sah...Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Menarik Disini




Wednesday, October 17, 2012

Suka baca blog mom2b n mommy2

Aku ni sebenarnya ari2 mengadap blog...tapi jarang la nak update entry baru...
Bukan xde cerita ke ape... tapi satu penyakit datang... MALAS!!! xtau ubat ape nak kasi rajin sikit hehe.
Tapi aku x kisah, walaupun aku x update ape2, percayalah ari2 aku bukak baca blog korang!!! Terharu x? hehe.. Nak2 blog bakal mommy n ibu2 ni...

Dapat juga aku belajar dari korang... almaklumlah first time nak jadi mama...
Kenalah belajar dari pengalaman korang  kan...
Jadi kawan2 blog ku yang tercayunk... thanx ya kongsikan pengalaman indah ini bersama2...

Doakanlah aku dapat jadi mama yang terbaik nanti... memandang aku ni ( LDR / PJJ aka berjauhan dengan suami) harap aku diberi kekuatan, semangat dan keyakinan untuk menguruskan anak aku nanti.... Amin.

psst : Dah 2 minggu  x jumpa suami.... pepun setiap jam kami tetap akan calling2.... ;)

Semenjak dah tahu gender baby ni ari2 duk cari nama2 baby....Over x? hehehehe



11 Sudi Tinggal Jejak Di Sini...TQ dari Zura:

Ryn

riny pon da mencari2 nmae bby...due2 name ade dah...tinggal tggu baby kuar jer...:)

puan.mila

wahh xjumpe hubby 2 mggu..lamanya..mila Alhamdulillah xpenah brjauhan, hehe..
eh due kita sama la, haha..gender pun dh tahu :p
zurea brpntang kat ganu ke nnti?

fifi tiez

Sy guna nama yg last minute cari.haha..xpe..kna cari nma awl2.nanti xdela pning

Hana Soffelia

sejak pregnant, ari2 cari nama baby. lagi over kan? haha tp berbaloi la, found out nice name with good meaning for Naurah.

MyraQhairel

aloooo cian dia..memang memendam hati jiwa dan raga jer bila PJJ nih..mcm myra dlu..sorang kl sorang Jb..cukup ler setaun...bila baby dah kuar jer terus anta resign letter...tpi alhamdulilah rezeki baby sbb bila tgh sarat 7bln dpt offer kat JB..so takde dah PJJ..time preggy je jauh dgn asben..ask for the name..mmg excited kann bila dah tau gender..selamat memilih nama yg baik2 yer..jgn pilih nama yg berat sgt..cian baby nak guna nama tu nanti...

eMMe

belum ade name la dear..uhuhuhu...

sok attend bengkel keibubapaan kat klinik...

sebulan 1 kali..patotnye.. amik yg bulan Nov, dikuatiri bersalin awal, so amik yg bulan ni (esok)... nak gak belajar2 n leh praktik kan nnt bile dah de anak nnt... nnt zurae try la apply bengkel antenatal...

Bazilah (^0^)

dah tahu gender? wahhhh seronok lah panggil nama baby ek zura :)

Zurae

Ryn : Seronokkan cari nama2 baby ni.. memang betol2 teruje!!!! hehe

Mila : Oyeke.. kebetulan lak ye due date sama.. Insyaallah berpantang di kampung.. Terengganu ;)

Fifi : Setuju tu, cari awal2 pun, nanti ade jugak yang saat2 akhir tu...hehe

Zurae

Hana : Yes, Naurah sangat best nama tu... Zura pun suka!!! nice!!!

Myra : Tu la harap ada rezeki untuk kami duk sekali nanti... huhu

Emme : Macam menarik je kelas antenatal tu.. mesti banyak info dapat... Nanti Emme buat ye entry pasal tu... leh berkongsi ;)

Bazi : Gender dah tau la...hehe sebab tu yang teruja lebih2 tu...

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™

Huhu..nieza tau ke tak gender tetap sibok cari name..once dah tau pregnant..maka buku nama2 tu jadi kawan karib..huhu..jenuh tau nak cari yang berkenan..en hubby plak serahkan semua kuasa veto atas nama pd nieza..haih..tapi seronok time pregnant..huhu

Zurae

nieza : aah tu la hubby pun suruh zura senaraikan nama.. nanti dia akan pilih yang mana ok..
Yup memang seronok pregnant... tapi skrang dah makin berdebar lak...hehe

Post a Comment