CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Doakan Kami Berkekalan

Daisypath Anniversary tickers

Ikatan Sah...Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Menarik Disini




Sunday, April 17, 2011

~Happy Weekend~

Happy weekend semua...cuti2 ni apa xtvt korang?
Harap semua soronok and yang penting xtvt tu memberi faedah buat kite =)

Ni la xtvt Zurae untuk hari ni....


Ni bukan pic sebenar...sebab x bawa kamera

Heheh erobik di Tasik Titiwangsa........... Memang seronok sebab dapat kuarkan beberapa titis peluh manja yang memang susah nak kuar....huhuhu...
Orang kate bila sentiasa buat xtvt kecerdasan ni kita akan nampak awek muda...Zurae percaya tentang itu =)
Jadi apa lagi...aktifkan diri anda..

On the way balik erobik dapat call dari cousin suh pick up dia dekat Airport Subang ..
Jadi jumpa my cousin...n kitaorg makan...



D.O.N.U.T Big Apple



Lepas habis licin semua yang kat atas ni...terus rasa menyesal...n dalam hati berkata2 sia2 aku erobik hari ni...

Okla....cau cincau...=)

4 Sudi Tinggal Jejak Di Sini...TQ dari Zura:

cikceriacorner

wow bestnye..tp kite xg tadi..jogging atas tilam aje..ehhehehe

gadisBunga

lepas erobik makan donat. terbaik! hahahaa!!!!

gedek!

Unclear of the concept...

Tengku Zura

Cik ceria:
akak nanti kite pergi sama2 k...1 kali smggu je..;)

cik GB :
Tu la kan...terbaik dari ladang hehe...tp skurang2 erobik tu dh cairkan lemak lama n gantikan lemak baru hihihi

Gedek! :
=).... lepas ni kene buat btol2..

Post a Comment