CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Doakan Kami Berkekalan

Daisypath Anniversary tickers

Ikatan Sah...Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Menarik Disini




Tuesday, April 19, 2011

~Lucky Draw @ Lucky Day~

Ni Zurae nak crite time weekend aritu...pergi la jalan2 ngan cousin kat shopping complex yang femes di Jalan Tar tu...Sambil duk belek2 baju n cuci mata...Nampak la sorang mamat ni bergaya kalah Dato M Daud Kilau ngan Gaya rambut ala bulu ayam tu....

Jadi wat dunno je la si Mamat ni duk pusing2  kt situ sambil belek2 baju ppuan...Dalam hati berkata (Untuk mak dia kot....huhu). Pastu Zurae terperasan la de note kat belakang dia badan tulis besar2 gitu "Kalo Berani Cuit La Saya...Poke Me!!!!"

Apalagi automatik tangan tepuk belakang Si Mamat tu...dh x cuit manja dh...kategori pukul kot dengan bunyi yang kuat tu...sambil gelak2 Zurae kate "Mestila i berani"....

Pastu kuar la beberapa orang yang datang ntah dari mana terus shoot gambar...Terasa diri cam artis seketika...muehehehe..."Congrat u terpilih tuk lucky draw..." tp Zurae dapat hadiah biase je...bukan hadiah utama dorang...tp x kisah la...dapat barang free, sapa xnak kan...yang penting tetap happy....

"Hidup Ini penuh dengan kejutan yang tidak disangka n tidak diduga..."

Hi saya Bunny......tuan saya dapat saya dengan lucky draw ;)

7 Sudi Tinggal Jejak Di Sini...TQ dari Zura:

Cik Ina minat Do do Cheng

bestnya dapat hadiah free. bukan senang tau dapat cam tu, ada tu bagi free siap ada procedure kena beli barang yang lain dulu.saja nak wat gimik. kalau cam tu wajib rembat, comel plak tu..

Tengku Zura

Cik Ina minat Do do Cheng

Aah la cik ina.. stuju tu, kadang ade lucky draw tipu customer..tu susah nak percaya. Tp yang ni saya x rugi ape2 pun hihi..tp sayangla saya xde anak buah...kalo x dah boleh kasi anak buah, jadi buat gift la tu anak sape2 sambut besday hehe

gadisBunga

very sweet ok!

sometimes spontaneous act can bring us sweet surprises. nice~

:D

Tengku Zura

GadisBunga

ThanX cik GB, tu la surprise yang x dijangka hehe......

en_me

sonoknyerr dapat lucky draw kanns.. ehehe

cikceriacorner

wow..tahniah zura..bestnye dpt adiah..hehehhe

Zurae

en_me

Maunya x sonok......hihihihi



Cik Ceria
TQ akak

Post a Comment