CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Doakan Kami Berkekalan

Daisypath Anniversary tickers

Ikatan Sah...Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Menarik Disini




Friday, April 15, 2011

Menang produk Oslee yeah.......=)

Minggu ni Zurae amat gembira n seronok beronok2 hihihi....sebabnya Zurae akhirnya menang peraduan majalah Intrend, dah lama hantar bulan 12 tahun lepas...bulan 4 baru dapat surat menang...hihihi
Ingatkan dah x rezeki...Dapat je surat menang terus rasa nak pergi beli majalah Intrend baru untuk masuk contest lagi hihi...
Zurae dapat produk Oslee...oklah kan sebab baru berjinak2 dengan contest ni...
Masuk contest ni pun pasal tertarik dengan kakak housemate yang selalu menang contest, Kak ateq namanya...Dialah yang memberi semangat tuk masuk contest ni....thanx ye cikceria   =)

Jom cuci mata hihihi.....p/s : Bukan tujuan nak menunjuk ke apa..just nak nyatakan kegembiraan dapat hadiah yang x diduga....;)






6 Sudi Tinggal Jejak Di Sini...TQ dari Zura:

cikceriacorner

tahniah zura..pas ni rajin2 masuk contest ek..bleh menang banyak lagi..heheh..tahniah ye..heheh

Cik Ezy

wahh.. bestnye dpt adiah..
=)

Tengku Zura

cikceriacorner: thanX akak....erm slow2 la saya masuk contest...mane leh lawan sifu lagi...kene byk belajar lagi ni hihihi

Cik Ezy : Memang seronok....nak lak benda yang x disangka kita dapatkan..
dah rezeki saya kot...hehehe

Aku Dan Teksi

sy tak pernah dapat apa2 lagi

gadisBunga

salam kenal. singgah dari blog cik ceria.

blogging is for sharing, so jgn risau pasal bab menunjuk ke apa. as long as segalanya masih dalam batas tatasusila, apa jeni topik pun boleh jadi entri.

welcome to the blogging world. :)

Tengku Zura

Aku dan Teksi:

Xpe..cuba lagi jangan putus asa...hehe. Nanti ada la dapat tu...percayalah...

GadisBunga :

Salam cik GB...erm setuju tu, blogging is 4 sharing...ThanX ye =)

Post a Comment