CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Doakan Kami Berkekalan

Daisypath Anniversary tickers

Ikatan Sah...Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Menarik Disini




Sunday, July 10, 2011

Datangla Rumah Baru Saya

Hi uols....Assalamualaikum...hehe

Cuti2 ni kan xtau la nak wat pe...dari pagi duk mengadap my lappy....
Hanya untuk mencari rumah baru untuk my blog...cantik x...cantik x? hehe

Tapi yang confusenya bila masuk templete baru ni...my follower dh xda...
Macamana erk nak adakan balik...tolong ye siapa2 yang tahu...
Yang itu je la yang ada untuk menampakkan keceriaan pada my blog...hehe...
Walaupun x seberapa...tp beberapa kerat yang follow my blog itu, saya terharu sangat...sampai rase nak nanggis..sob2...


Oke lah Hepi Weekend Semua!!!!!


 Luv u ouls....Muach!

8 Sudi Tinggal Jejak Di Sini...TQ dari Zura:

Cik Ina Do do Cheng

cantik tumah baru. baru segar mata memandang .zurae pegi kat dashboard, tekan add gadget, pilih follower. nanti follower tu ada balik. okey ye, nanti cuba.

gedek!

perabot baru!

beli kat Kot Memot ke?

Zurae

Kak ina:
ThanX ye...nanti saya cuba....


Uncle gedek!
Kot Memot xnak le...ni IKea mai....hehe

makdara TERdiva

cantik rumah baru..persiapan utk raya eh?? :)

Zurae

MDT :
Lebih kurang la, cepat bosan ar nengok blog yang sama....hehehe

Acik Erna

Zurae..memang selalu cam tu..kalau tukar je follower hilang..tapi acik tak pandai nak ajr macam mana..selalunya anak yang buatkan acik punya..

Zurae

Xpe la Acik...masalah sudah settel...Thanx Semua!!!

cikceriacorner

heheheh...tu yg akak malas tukau templete baru..kang semua ilang..

anyway..cantik umah zura..eheh

Post a Comment