CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Doakan Kami Berkekalan

Daisypath Anniversary tickers

Ikatan Sah...Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Menarik Disini




Wednesday, July 6, 2011

~ Potluck @ Opis ~

Menu makanan hari ini


No Diet today!!!!!
Biasanya tank ni masuk half je sbb diet la katakan...
But today no more diet k...hari melantak sedunia heheh

Potluck di Opis...Bagus juga sekali sekala buat potluck, bagus untuk mengeratkan kemesraan sesama rakan sekerja....x gitu? Hehehe


Bersama bos yang sporting...luv Kak Chah

Makan pun sempat lagi buka blog hehe

Rakan sekerja menceriakan

Dari Kanan cik diana, cik ina, cik ika n cik zura (me) hehe

7 Sudi Tinggal Jejak Di Sini...TQ dari Zura:

kakcik

Seronoknya makan-makan. :)

Cik Ina Do do Cheng

best banyak makanan.dah kurus nak diet apanya zurae. okey tu dah sedang sedang.

gadisBunga

bestnye potluck.

opis GB kalau buat potluck rasanya memasing end up telefon dominos je kot. pastu tak abis. staff sikit bebenor. huhu~

Zurae

kak cik :
Nama pun Makan...sape x sonok heheh


Kak Ina:
Xleh la kak ina...masih byk lebihan2 ni...harap bulan puase nanti kurusla sikit.

Cik GB:
Wow dominos...sedap ar...kitaorang bawa makanan sikit2 sorang...last byk jugak...sakit perut nak habiskan...hehe

NM02

yey... kita pun dah follow awak balik. suker tak? hehehe.. selamat berkenalan...

Zurae

NM02:
Yeay sonoknya, suke2....slmt berkenalan

makdara TERdiva

kat opis ni memang takde lah potluck2 sume nih..sbb staf pompuan cuma 3 kerat jer..huhu!

salam perkenalan dari MDT :)

Post a Comment