CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Doakan Kami Berkekalan

Daisypath Anniversary tickers

Ikatan Sah...Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Menarik Disini




Thursday, July 14, 2011

xtvt Before Ramadhan

Tinggal beberapa hari saje lagi nak masuk bulan Ramadhan...
Menyambut bulan baik tentula perasaan teruja untuk berpuasa dan berterawihkan...
Tapi keterujaan itu akan hilang apabila hampir nk raya....kenapa?
Opkosla kerana NAK RAYA!!!!!! keterujaan berbelah bagi  nak ke masjid n ke jalan TAR muehehe...
Tapi x semua la kan...saya je kot camtu...isk isk Zura Zura....huhu

Jadi before masuk Ramadhan, me dah ade xtvt untuk diisi. hoyeah...sekurangnya2 weekend xde la bosan kan.


Jom countdown...
3 week before Ramadhan (Minggu ni la) - Hiking n camping Gunung Nuang bersama teman2 yang menceriakan....

Huhu....bukit broga pun aku dah semput, inikan pulak gunung... Pepun aku akan cuba!!!

2 week before Ramadhan - Balik kampung Terengganu bersama Mr.T (Uruskan ape2 yang patut..huhu menghitung hari jugak untuk even besar)


Kampungku..... Luv Terengganu.

Week terakhir (2 day before Puasa) - Ke Kuala Kubu Baru untuk water rafting... dah lama  impikan xtvt ni...harap kali ini menjadi...

Water Rafting.....


Dalam bulan Syaaban ni ingin jugak niat dihati ingin berpuasa sunat...harap2 berjaya n tahan godaan la...huhu





2 Sudi Tinggal Jejak Di Sini...TQ dari Zura:

cikceriacorner

wow..bestnye zura..

xtvt yg sgt memberi manfaat..heheh

Cik Ina Do do Cheng

cik ina suka ngan aktiviti cam tu. masa anak dua sempatlah memanjat -manjat gunung, cik ina teruja ngan alam semulajadi , rasa mendamaikan.

Post a Comment