CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Doakan Kami Berkekalan

Daisypath Anniversary tickers

Ikatan Sah...Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Menarik Disini




Tuesday, September 11, 2012

Awal sangatkah? Dah rembat satu baby Playpens ;)

Ahaks, dah terover eksaited la katakan...

Last weekend aritu aku berkesempatan larh pergi ke Warehouse Sogo kat tingkat 7 tu. Warehouse ni dibuka kepada ahli2 tetap Sogo selama 3 hari je... Memang sogo ni murah hati selalu je ade warehouse ni. Ko cite je barang ape, memang banyak yang murah2.. Kire rugi gak la kalo ko melepaskan peluang keemasan tuh... muahaha ayat orang memang suke membeli.

Niat aku aritu pun just nak jalan2 cuci mata.. oleh kerana dah banyak berabis raya aritu, jadi paham jela.. husband aku pun dah kasi warning. Nak g Sogo tu jangan boros2.. Jadi aku yang menurut perintah huhu..


Berbalik cite warehouse ni, niat untuk cuci mata tu sudah tersasar sama sekali, maaflah abang, bukannya sengaja pown.. dah dorang offer murah rugi nanti kalo x beli. Ayat memujuk masa aku call untuk beli barang tu... Dia pun dah x heran memang aku akan bagi macam2 alasan untuk beli sesuatu barang... Kalo aku nak tu, tetap aku nak..hehe
Akhirnya dapat jugak aku bawa balik menda alah tu, sanggup ko aku angkut sorang2 benda alah tu (Husband jauh di Penang)...

Baby Playpens Mamalove  - memang sebijik macam ni la, tapi aku nyer blom pasang....

Pic from Mamalove website


 Ekceli ade 2 color, biru dan yang ini... Aku pilih yang ni nampak lebih general.... Adik aku siap perli2 lagi, biar btol awalnya hehe...


p/s  : Dekat2 nak beranak nanti barulah pasang... x pun angkut bawa balik kampung guna masa pantang...



6 Sudi Tinggal Jejak Di Sini...TQ dari Zura:

puan.mila

xde awl pun dear..dh boleh stat beli sikit2..nti xdela kelam kabut..mnyokong plak kan?hehe..brp benda ni dear?

Acik Erna

assalam zurae..boleh beli sikit2 tapi tk la banyak sangat kan..

Zurae

Mila : Yes! betol tu Mila, nanti banyak brg lain lagi nk dibelikan..

Acik Erna : Wsslm akak, tu la skrang da nak stat beli sikit2... xde la terasa sgt duit tu mengalir hehe...

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™

bagi nieza la..pengalaman nieza.. kena start beli awal-awal sikit-sikit coz bile dah sarat dalam 8, 9 bulan dah tak larat nak jalan nak berdiri lame-lame... kalau time anak sulung... memang larat lagi sebab excited kan.. tapi bile dah expecting anak kedua aritu... huhu..kelam kabut nak beli barang coz anak sulung sibuk lariii ^-*

PUAN SUE

su tak beli pun playpan ni..sbb nak bg anak bebas..hehhe..aqilah 3 bulan dah meniarap sendiri..

Zurae

Nieza : Btol tu.. ni tgh larat ni senang nak g pilih2 barang... Nama pun anak pertama, anak belum kuar lagi... dah macam2 mama dia ni planning.. Tapi pkkan kos tu, sabar je la...


Su : Tu la, masa nk beli tu pk jugak... perlu ke x.. Memandangkan saya dan husband pjj.. sy rasa saya patut beli.. boleh letak kat dlm tu sementara sy duk masak ke ape ke kan... xde ar risau terlepas pandang...hehe

Post a Comment