CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Doakan Kami Berkekalan

Daisypath Anniversary tickers

Ikatan Sah...Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Menarik Disini




Monday, June 27, 2011

Berlibur@Sunway

Weekend lepas dapat join amazing race @ sunway lagoon... syokkkk tuh
Sebab apa saya dapat join?
Sebab saya antara yang terpilih!!!!!

Kami dekat Sunway =)
Sempena ulangtahun Intrend ke -6, pembaca yag bertuah menghantar slogan yang best, terpilih untuk join amazing race bersama selebriti...

Siapa selebriti tu?
Shila Amzah (Anak ND Lala tu n Zoey yang comel tu)

Jadi saya terpilih, n disuruh bawa seorang partner....tentu la partner yang saya pilih itu Mr.T saya. Hehe kasihan dia penat2 pun terpaksa berlari-lari. 

Saya 1 team dengan Shila, we all diberi 10 task untuk dihabiskan dalam masa 1jam 20minit!!!!!
Bayangkan sunway lagoon yang besar tu ktorang terpaksa berkejaran untuk menghabiskan task yang diberi...
Cukup masa, kitaorang berjaya menghabiskan 5 task je hukhuk...
tu pun dah rase cam 2 kilo dh turun heheh....

Part paling best...naik canoe spash, tinggi + gayat + basah lencun semua.....hahaha
Seronok2....

Part paling xnak dah, opkos la masuk umah hantu....huhu...
sepanjang dalam tu memang pejam mata je xnk nengok hantu2 tu duk main auwcak!
Mr.T kate antu tu comel2....OH NO!!!!!


Kalah2 pun tetap nak bergambar....

Mr.T wit Zoey

Kami dengan Shila
Tapi group kami kalah dengan group Zoey, dorang berjaya habiskan 6 task....akhirnya kami dapat T-shirt comey dari Intrend...  Terima Kasih InTrend!!!!!!!

"Intrend Inspirasi Gaya Hidup Anda".................=)

9 Sudi Tinggal Jejak Di Sini...TQ dari Zura:

Rinna

Wahh seronoknyaa..dpt join amacing race.. dapt plak jumpa Shila yer.. ok ler tuh..dpt gak hadiahkan.. :)

Zurae

Aah betol la tu.... lepas ni nak masuk lagi contest kt intrend...dapat macamni lagi hikhik

gadisBunga

wah wah....sikit lagi dah tahap selebriti dah ni...!

Cik Ina Do do Cheng

jeles, sebab cik ina minat suara shila tu lebih kurang agnes monica.boleh gitu. rajinnya zurae wat slogan.dulu cik ina suka peraduan kat dalam majalah jelita ngan nona, menang dapat perfume je.Intrend cik ina beli sekali je.

gedek!

Bergambar dengan artis!

Zurae

Cik GB:
hehe xde la layak nk jadi selebriti...menyelit camtu je la...hikhik

KAk Ina:
aah saya pun suke suara shila...tp saya pilih team shila...hehe.Lepas ni kak ina try la masuk contest kt Intrend lak....=)

Gedek!
Artis bergambar dengan saya!!!!hehe

kakcik

Seronoknya! :)

Zurae

Kakcik...memang seronok sangat

Mama Zharfan

kalah tak per yg penting fun!
me dpt adidas perfume heheh :)

Post a Comment