CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Doakan Kami Berkekalan

Daisypath Anniversary tickers

Ikatan Sah...Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Menarik Disini




Sunday, June 5, 2011

Shopping Hantaran Kahwin

Alhamdulillah...hampir settle bab barang2 hantaran...
cuma beberapa barang lagi untuk lelaki...
Dah banyak shopping kompleks kitaorang pergi di kl ni, tapi masih tidak memuaskan hati Mr. T.
Memang dia seorang yang cerewet bab2 mencari barang huhu.
Barang2 untuk saya settle dalam masa 1 hari je...bukan susah pun nak pilih...amik2 je hehe.

Barang untuk Mr.T
Barang Mr.T masih belum complete, nak kene shopping second round untuk cari kasut, baju n seluar.
Sori, barang untuk perempuan dah selamat sampai Penang. X sempat nak shoot pic dulu. Tp x banyak pun Gelang, Beg Tangan, Jam n Perfume je (Eeeee x sabarnya nak pakai barang2 ni hehe).


Ni nak tunjuk!!!!
Tadaaaa!!!!!



~Baju Nikah saya yang simple~

Entry lepas saya ada cerita pasal baju nikah yang saya tempah. Sekarang sudah siap, sebulan je dh siap, saya suka jahitannya amat kemas... Baju melayu lelaki je x sempat nak tempah kat sini sebab xsempat pergi aritu...
Xpe la Mr. T tempah kat Penang je.

Now, nak kene cari tudung putih n kasut lak untuk sesuaikan ngan baju ni =)

1 Sudi Tinggal Jejak Di Sini...TQ dari Zura:

Cik Ina Do do Cheng

Baju nikah zurae cantik dan simple.

Post a Comment