CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Doakan Kami Berkekalan

Daisypath Anniversary tickers

Ikatan Sah...Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Menarik Disini




Monday, June 20, 2011

BroGa Hill

As'salam semua...

Dah lama x update blog...sekarang ni susah la nk masukkan en3 tiap2 hari..
Tapi insyaallah akan cuba updatekan my blog dari masa ke semasa...
Memandangkan kerja yang tidak menentu....

Last weekend saya n kawan-kawan pergi ke Broga di Semenyih...
Pukul 4pagi kita orang dah gerak dari KL...
Sebab memang nak naik sana sebelum matahari naik....

Ni just nak share beberapa pic ;)

Yeah! sampai jugak akhirnya.....lepas beberapa kali stop...saya la yang paling penat hehe

Muka puas!!!!

We @ Broga rite now heheh

Nikmati alam ciptaan Tuhan....

Nasib baik yang ni lepas...kalau x memang kene diet gila2...

Yeay...aku sampai puncak paling tinggi. Tapi xde la tinggi sangat pown hehe

Berehat sebentar...

Team ke Broga




Makan dulu...alas perut....
Sangat puas dan seronok....!!!!!
Apa yang kami buat selepas itu....tunggu next en3 heheh....
Amacam xtvt sihat kan hehe....

2 Sudi Tinggal Jejak Di Sini...TQ dari Zura:

Cik Ina Do do Cheng

zurae, memang aktiviti sihat pun.permandangan yang cantik sangat, sedap mata memandang.seronok , cik ina tak berpeluang wat aktiviti cam ni.

gedek!

kat atas tu ada toilet kah...?

Post a Comment