CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Doakan Kami Berkekalan

Daisypath Anniversary tickers

Ikatan Sah...Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Menarik Disini




Friday, December 21, 2012

Last day @ opis before Cuti ;)



Yeay dah Jumaat...!!!!!
Arini aku last kerja untuk tahun 2012... muehehe hahahaha gelak jahat!!!!
Mood kerja memang ntah kemana2 dah...
X sabar betul nak balik kampung.... Terengganu...
Tapi cuti awal pun bukan boleh balik terus... tunggu hubby datang dari Penang dulu...
Insyaallah Krismas boleh balik, sementara tu boleh la aku packing barang yang belum settle.
Kemaskan umah dulu... nak tinggal lama la katakan...
jadi biarlah semuanya dipastikan selamat dan tersusun rapi...
Arini kat opis pun aku dah kemaskan apa2 yang patut...
Insyaallah akan kembali memulakan kerja Mac 2013.


Workstation dah dikemas rapi...


Arini dah 37 minggu 5 hari... mak aku dah risau takut aku dah sakit2 kat sini... haru ko..!!!
xde siapa kat KL nih...!!!!
Harapnya sempatlah balik kampung dengan selamat...

p/s : Seriau nengok countdown kat ticker... 18  days to go!!! biar betik!!!!!

5 Sudi Tinggal Jejak Di Sini...TQ dari Zura:

puan.mila

yeaa..mnuggu hari je..kita serupa!!

My Life's Journey

hihi .. tak laam lagi nih ..umi pun dah berdebar2 .. dear masuk kerja bulan 3 nanti ye .. mesti rasa tak cukup cuti tu ..

Umi pulak start cuti bulan 1 nanti ..balik bulan 5 .. tak sabar nak bercuti ..tapi dlm hati dah dap dup dap dup ..

Moga dear chat2 selalu dan segala dirancang berjalan dengan lancar ..amin2

RedRose

doakan semuanya selamat untuk you. semoga tabah menempuh tempoh berpantang. huhuhuhu

Hana Soffelia

Wah, syok dh nk cuti. Double syok nk dpt baby. Semoga selamat sumenya ye.

Aty_Fared

semoger dipermudahkan segala...aminnn...:)

Post a Comment