CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Doakan Kami Berkekalan

Daisypath Anniversary tickers

Ikatan Sah...Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Menarik Disini




Wednesday, December 12, 2012

Maternity Leave... Approved!!!!


Yeay... maternity leave dah approve dari boss!!!!
Lagi seminggu bekerja.... walaupun skrang mood aku dah kat kampung hehehe...
Sabar baby k... sikit masa lagi....
Nanti dah sampai kampung... mama x kisah bila2 pun kamu nak kuar..
Tapi bukan sekarang ;)
Biarlah kami buat persediaan untuk sambut kamu nanti....


Aku ambil awal 2 minggu dari tarikh jangkaan bersalin.. masa tu aku dah 38minggu.
Barang2 semua dah siap letak satu tempat senang nak berangkut nanti....
Lalalalaa seronok x sabar nak makan nasi dagang Chendering, Terengganu.....hehe


"Ya Allah permudahkanlah segala urusan ku... Amin"

6 Sudi Tinggal Jejak Di Sini...TQ dari Zura:

Hana Soffelia

Hana ambik maternity leave 3 bln. Then balik kg awal seminggu. Tp tunggu punya tunggu, baby tetap xnk kuar. overdue 10 hari. Orang ckp kalo tunggu baby nak keluar, baby lambat keluar. Entah ye x. hehe Semoga selamat semuanya ye Zura. Tak sabar tgk baby zura.

btw, kg kt mana? kot2lh blh melawat.

MyraQhairel

semoga dipermudahkan..jgn lupe hapdet yer mama...

My Life's Journey

wahhhh tak lama lagi ni .. umi doakan agar segala perancangan dan waktu dear bersalin akan dipermudahkan oleh Allah S.W.T ..Amin2

puan.mila

Selamat bercuti!! Brp bulan ML dear?

Zurae

Hana : Yeke... xnak tunggu la baby kuar kalo camtu hehe. Takut jugak overdue... nanti baby besar dlm pewot...huhu

Myra : Insyaallah... thanX Myra

Umi : Memang dah x lama.. tq yer Umi ;)

Mila : Maternity leave 2 bulan je Mila.. jeles sape yang dapat sampai 3 bulan..huhu... nak wat camne kerja swasta...

My Life's Journey

Mat pagi dear ... jalan2 tengok sama ada dear update tak hihi .. jaga diri baik2 tau ..muah2!! selamat bercuti dear ..chak!

Post a Comment